Velkommen til det nye Kirsch!

Nye kirsch.dk

Vi har fået en helt ny hjemmeside, som vi håber du vil kunne lide! Vores fire hovedspor på hjemmesiden er inspiration, produkter, Kirsch gardinguide og forhandlere. Under disse fire menuer vil du forhåbentlig finde alt der er værd at vide om gardinophængning, hvilke forskellige produkter der findes, hvad de bruges til og hvor man kan købe dem!

Til dig som leder efter ny inspiration til dit hjem – klik ind på Inspiration – her finder du en række forskellige indretningsstile og lidt tips til hvordan du nemt kan skabe stilen.

Er du interesseret i gardiner men synes du det er svært at forstå? Måske kan du finde hjælp i vores Gardinguide – her tager vi dig hånd i hånd gennem forskellige områder, som har med gardiner at gøre. Hvilke gardiner som passer hvor, hvad du behøver for at skabe din drømme gardinopsætning og et par tips til hvordan du kan sy, måle og montere.

Ønsker du at vide, hvor du kan købe vores produkter? Under Forhandler kan du finde den nærmeste forhandler. Vores sortiment varierer fra butik til butik, men alle har mulighed for at bestille vores fulde sortiment hjem.

Nu vil vi ikke holde dig længere – det er blot at komme i gang med at lære vores hjemmeside at kende.

P.S. For dig som ønsker at lære mere om mærket Kirsch – find en del af vores historie her >>