Gardin som rumdeler

Loftmonteret gardinskinne
Har du overvejet at et gardin kan være en effektiv rumdeler? I mange situationer vil du få en mere fleksibel ruminddeling, og så er en loftmonteret gardinskinne et udmærket valg. I Kirsch skinnesortiment kan du vælge om du vil have en motoriseret ruminddeler eller en håndtrukket.

H-system som rumdeler
H-systemet er en smart løsning hvis, at du ønsker en permanent løsning, som dog er nem at fjerne, hvis det påkræves. Hvad du vælger at hænge op i et Kirsch H-system er op til dig – det er blot fantasien, der sætter grænsen!

Gardiner skaber rum i rummet

Loftmonteret gardinskinne
Et loftsmonteret gardin kan give triste rum et helt andet udtryk og en helt anden betydning. Måske har du en aflangt rum, som det er svært at indrette, og så kan et gardin, som skaber rum i rummet være en løsning. Pludselig opleves rummet ikke så aflangt længere. Og når rummet skal anvendes i sin helhed, trækker du blot gardinet fra.

Flere forslag til rum i rummet
Andre eksempler på rum i rummet kan være en afsides sovealkove, et privat arbejdshjørne eller en hyggelig biograflounge. Tilgangen til løsningen er den samme. En loftmonteret skinne med masser af stof. Skal afskærmningen fx have hjørner, kan det nemt arrangeres. Alt afhængig af gardinskinne tilvælger du enten en bukning eller bestiller en måltilpasset gardinskinne bukket efter ønske.

Vælg et motoriseret gardin

Moderne afskærmning
Til dig som vil have lidt ekstra ud af dit gardin anbefaler vi en motoriseret gardinskinne. Du vælger selv om du vil betjene gardinet med fjernbetjening, vægkontakt eller touch motion, som betyder at motoren starter, når du trækker let i gardinet.

Tilstødende gardiner
Ikke nok med at du kan få dine gardiner motoriserede… du kan også vælge, om du vil have gardinet på én side eller på begge sider – så de mødes på midten – når du vælger at trække dem for. Uanset om du vælger det ene eller det andet, så er valget af en motoriseret gardinskinne et lækkert valg til store vinduespartier.

Gardiner til Walk in Closet

Ultimativ luksus
Har du pludselig et rum tilovers? Hvor ikke vælge at lave et luksuriøst walk-in-closet! I stedet for store, uformelige garderober monterer du nemt og smart opbevaring på rummets langsider. I loftet monterer du gardinskinner foran hylderne i begge sider. I skinner kan du hænge dit favoritstof, som dels skaber looket i rummet samtidig med at det skjuler hylderne og evt. uorden.

Et ekstra touch
Som prikken over i’et monterer du ekstra smuk belysning, et stort spejl og lægger et fint, tykt tæppe som dæmper lyden og samtidig skaber en hyggelig atmosfære i dit nyindrettede walk-in-closet. Og gardinet… det styrer du med fjernbetjening eller en luksuriøs trækstang i sort, stål eller antikmessing.