Mørklæggende rullegardin – for en god nats søvn

Kirsch mørklæggende rullegardin

Vi går tiden i møde med lune, dejlige og lyse aftener og morgener. Foråret er her og om en halv måned siger vi velkommen til den første sommermåned! Det er derfor på høje tid at kigge på dine vinduer og for at sikre en god nats søvn, foreslår vi et mørklægningsgardin, som også hjælper med at holde rummet køligere.

Et mørklæggende rullegardin har mange fordele

Med et mørklæggende rullegardin gør du rummet mørkere og faktisk også køligere. Et tip: jo tættere vi kommer på sommeren vil vi anbefale, at trække rullegardinet ned lidt før du går i seng. På denne måde sikrer du, at soveværelset ikke har badet i solskin lige inden du skal sove.

En yderligere fordel ved et mørklæggende rullegardin er, at der er 100% afskærmet for udefrakommende blikke. Et mørklæggende rullegardin lader ikke engang silhuetter gå gennem gardinet.
I kollektionen mørklæggende rullegardiner fungerer et lyst væv lige så godt som et mørkt væv. Derfor findes Kirsch mørklæggende rullegardiner i en række forskellige farver, alt fra hvid til sort og grå, lys- og mørkeblå, lilla, pink og gul bare for at nævne et par stykker.

Kirsch mørklæggende rullegardin
Kirsch mørklæggende rullegardin i lyslilla

Tips til dig som vil have det ekstra mørkt

Som standard kommer rullegardinet overrullet, hvilket betyder, at vævet kører yderst på stokken, og derved kommer længere fra vinduet. Hvis du ønsker at rullegardinet skal tættere på vinduet, for at minimere mængden af lysindslip i siderne mellem rullegardin og væg, ruller du blot gardinet ud til max og presser/trykker vævet på rullegardinsrøret og fortsætter med at rulle i samme retning som da du trak gardinet ned – så bliver gardinet underrullet.

Enkel montering af et mørklæggende rullegardin

Et mørklæggende rullegardin kan monteres både på væg og loft. Indpakningen indeholder en nøjagtig beskrivelse af, hvordan man monterer beslagene og derefter klikker rullegardinet i.

Før du starter monteringen, skal du have besluttet hvilken side du vil have kæden i; højre eller venstre side. Vigtigt at huske – rullegardinets to medfølgende beslag er forskellige, og skal bruges alt afhængigt af, hvilken side du vælger til kæden.

Kirsch mørklæggende rullegardin
Kirsch mørklæggende rullegardin i turkis

Interesseret i at læse mere om gardiner i soveværelset, klik her>>
Vil du se Kirsch forskellige rullegardiner, farver og priser, klik her>>